Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS F&N LAMA - KOLEKSI GELAS IARYYLR

GELAS LAMA JENAMA F&N
Terdapat pelbagai jenis gelas F&N lama tetapi
saya cuma ada satu , ada duit baru boleh tambah
gelas , harga pasaran dijual antara RM15 ~ RM30bergantung pada keadaan dan persetujuan bersama.
Ada juga yang bernilai tidak sampai RM0.50sen
atau dibawah RM10, tetapi untuk mendapatkannya
perlu berusaha bertanya dan mencari dimana pasti.

2 ulasan :

shiro koibito berkata...

semalam jumpa 1 kotak gelas lama kat umah tinggal, sayang bnyk dah pecah, tapi dapat le menyelamatkan separuh, ada gelas coke, F&N, 7up...sekarang misi utk membersih dan menjernihkannye..ada tips ke...

iaryylr berkata...

tips pun tiada lah sangat, biasanya rendam dan cuci dengan sabun basuh jer. Kalau kotoran melekat, kena rendam lama sikit.Syok ooo cuci barang lama!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.