Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

BOTOL COCA-COLA GERGASI

BOTOL COCA-COLA GERGASI - COCA-COLA GLASS BOTTLE
20" giant Coca-Cola Mexico Coke Glass Bottle
2 feet Tall Glass Coke Bottle
Perbandingan botol coke berketinggian 2 kaki dengan botol coke
Thailand 250ml berketinggian 19cm.
Perkataan yang tertera timbul dibotol ini
COCA-COLA - MARCA REGISTRADA - HECHO EN MEXICO

Botol ini belum dicuci, saja ambil gambar sebenar waktu
baru dapat atau dengan kata lain sebenarnya MALAS.
Dari perkataan yang timbul menunjukkan ianya berasal
dari negara Mexico. Saya tidak tahu usia sebenar botol ini.
Dilaman sesawang ada juga botol kaca sebesar ini tetapi
tidak sama dan ada juga yang diperbuat dari plastik .

8 ulasan :

blurguyz79 berkata...

bro,botol gergasi ada 3botol lagi aku nak cari.hmmm bila lah dapat jodoh dgn botol2 tu...

iaryylr berkata...

saya pun ada satu jer, kalau ada duit baru top up koleksi,bro punya lagi kencang, saya rasa ada rezeki pasti bro akan dapat melengkapkan siri botol gergasi itu...

Sean Lee berkata...

Bro, mahu jual keh botol ini?

iaryylr berkata...

emmm, nanti saya fikirkan :)

Sean Lee berkata...

Ok bro! Email me ya kalau mahu jual seanlys88@gmail.com thx

iaryylr berkata...

ok..

Aku Darah Anak Melayu berkata...

Bang botol ni ade lg tak? Kalau nk tolak boleh sms saya 0175142240 -faisal-

Aku Darah Anak Melayu berkata...

Bang botol ni ade lg tak? Kalau nk tolak boleh sms saya 0175142240 -faisal-

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.