Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

MILKMAID BRAND SUSU CAP JUNJUNG

CONDENSED MILK - MILKMAID BRAND
SWEETENED - BEST FULL CREAM MILK
'Label Lama susu Milkmaid'
A NESTLE PRODUCT
DIRECTION FOR FEEDING INFANTS
Gambar penuh sebelum dipotong untuk diteliti.
Collect the coloured picture behind this label
Dapat harimau Kumbang!
Dapat label pun jadilah he he he!

3 ulasan :

thomas berkata...

Suatu masa dulu memang popular hobby utk collect gbr2 ni,
sekarang dah tukar nama ke Dutch Lady kalau tak silap.

jakionline inc berkata...

mcm pernah tengok label ni satu masa dulu ..

iaryylr berkata...

Bro Thomas,
ya, Bro, masa dulu memang ada, tetapi saya tidak terfikir untuk disimpan, kini kembali mencari untuk dikongsi.

Bro Jakionline inc,
ya, tetapi tidak dapat dipastikan berapa banyak jenis gambar yang dikeluarkan.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.