Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

PERMAINAN KAD KERETA KEBAL

PERMAINAN KAD TOP TRUMPS TANKERS
Permainan kad ini tidak silap dikeluarkan pada awal tahun
80an, ianya kad permainan generasi 8an'an rentetan dari
permainan kad sebelum itu seperti nostalgia kad permainan
Blues Riders iaitu happy family, donkey, old maid & snap.
Jika ada anda ada info, atau ada cerita tentang permainan
kad ini, jom kongsikan bersama disini ya!

5 ulasan :

whycollect berkata...

Hi iaryylr,
Ya, pernah main permaian ini.
Selain kereta kebal ada juga tema lain seperti kapal perang dan kapal terbang.
Banyak terima kasih kerana berkongsi.
Cheers :)

Papa Bear berkata...

dulu masa sekolah mainan ni lah yg paling top! berjam2 main pun tak kisah :P

http://kisahberuang.com/

iaryylr berkata...

whycollect,
terima kasih berkongsi info juga, nanti ada giliran akan saya postkan kad-kad yang lain o.k..

Papa Bear,
wow!, main berjam-jam pun tak apa, tapi main sambil makan jajan pun sedap juga...

Biaqpila® berkata...

apa nama permainan ni ya? gua penah main masa sekolah dulu,tapi xigt nama apa..haha

iaryylr berkata...

Biaqpilla,
entahlah, dulu kalau nak main kita cakap, Jom Main Terup Power jer...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.