Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Mug Edisi Terhad Necafe 100 Tahun Nestle Ke-2

Setelah ramai dikejutkan dengan mug
Nescafe yang biasa di Pek Nescafe
"Raikan 100 Tahun Nestle Di Sisimu"
pada beberapa bulan yang lalu.
Kini bagai dan umpama Nestle telah
mengubat luka pada semua kaki Nescafe
dengan Mug Edisi Terhad Percuma!
Pada mulanya bila perasan ada kelainan
pada kotak ini, maka edisi siasat pun
bermula dengan perbezaan ketara
kedudukan logo dan tag 100 tahun Nestle.
Kedudukan mug sebelum ini pada
sebelah kanan, tetapi yang ini pada
sebelah kiri pula. Kedudukan tulisan
Nescafe pada mug juga sebelum ini
menegak kini mendatar. Bila nampak
terdapat logo dan tag "100 tahun Nestle
di sisimu" dengan warna emas,
maka iaryylr terus membelinya.
Betul-betul mug merah yang lain!
100 tahun Nestle di sisimu
Tetapi cuma bentuk mug sahaja yang
masih kelihatan sama.
Apa pun jua ianya tetap istimewa!

6 ulasan :

Bunga oh bunga... berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nikths berkata...

wah tak perasan pulak mcm tu.Mug Nescafe merah memang banyak variasinya.Apa pun syabas bro.Teruskan usaha mengkolek variasi mug Nescafe merah.

fairus berkata...

SELAMAT MENG"KOLEK".. HEHE SEDAP BAHASA BROTHER ATAS TU CAKAP..

New Hope berkata...

Salam,

mase kecik ada koleksi teddy bear

KLIK: dilema pembantu rumah cantik

whycollect berkata...

Bukan mudah dapat temui kolektibel bertemakan 100 tahun.
Tahniah iaryylr :)

iaryylr berkata...

Bro Nikths,
ya, masih banyak yang lama belum dapat dalam waktu yang sama muncul yang baru pula...

fAIRUS,
Ya! sama-sama kita ment kolek! yehaaa!

New Hope,
Kalau ada teddy bear nescafe best juga :)

Whycollect, ya whycollect, tetapi bila sudah 100 tahun.. yang sukar nak dapatkan 75,50 dan 25 tahun hu hu hu ... kalau ada :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.