Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Penyukat Ounces & Grammes

Menyukat cecair dengan sukatan Auns & Gram
Ada yang guna di makmal mahupun dirumah.
Ada yang buat sukat susu untuk anak.
Bukan main sumbat saja, he he he.
Alat sukat, penyukat, menyukat....

4 ulasan :

whycollect berkata...

Wah, menariknya ini.
Kadang-kala bagus simpan satu alat ukur cecair di dalam rumah.
Benda macam ini, walaupun jarang dipakai, bila nak ia memang susah dicari dengan cepat :)

iaryylr berkata...

Ya, alat ukur cecair ini juga menarik dijadikan perhiasan, yang ini dari jenis tebal.

fairus berkata...

HARI TU SEMASA PAMERAN WORLD PRESS PHOTO, IA DITAJA OLEH TNT. SO SAYAN DAPATLAH ALAT CENDERAHATI ALAT PENIMBANG TNT DAN POSKAD.

TADI BANYAK KALI TAK BOLEH MASUK BLOG NI.. DIA TULIS BLOG TELAH DIPADAM..BIAR BETUL.. BARU NI DAPAT MASUK..

iaryylr berkata...

Ia tu, memang memang google tulis camtu, dia nak comfirm code dengan no tepon, biasa kalau kita abai ia boleh hilang rupanya tidak, macam blog suspended jer gayanya. Biasalah dah bertapak kat sini, tentang cenderahati tu, postinglah nak tengok juga bagaimana rupanya :.)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.