Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Body Patner Nescafe

BODY PARTNER NESCAFE
1 TASTE OF GOODNESS
1 NOW 1 NESCAFE
Bekas Nescafe warna oren ini telah dikeluarkan tidak lama
dulu, mungkin sewaktu 'body' bertemu 'partner'
maka "1 taste of goodness"
Beberapa tahun lepas dapat yang warna oren, selepas itu
berturut warna kuning, biru dan coklat. Tidak diketahui
sama ada terdapat warna lain seperti merah dan hijau.
Kalau ada bolehlah berkongsi maklumat mengenainya.
"dah lama tak minum Nescafe Neslo...."

2 ulasan :

fairus berkata...

BANYAK JUGA BARANGAN NESCAFE NI ERK..

deaf-angel berkata...

kadang2 beli tupperware, beli mug beli cawan,
tapi yang beli tak pakai, lagi pakai barang free.
Tapi aku tu hari gi terpecahkan mug minuman jeans levis. Bingit sey.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.