Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

COCA-COLA LANYARD

Selongkar-selongkar jumpa tali penyandang...
COKE Coca-Cola Lanyard
with Key Ring, Swivel Hook, ID Holder and HP Strap
Souvenir dengan pembelian coke di 7-eleven tidak lama
dulu, tidak ingat bila tapi waktu musim bola agaknya?.
FIFA World Cup 2010?
Baru ada beberapa jenis lanyard dari pelbagai jenama,
kalau ada banyak boleh juga jadi koleksi lanyard.
Apapun simpan dulu dalam koleksi jenama.

6 ulasan :

fairus berkata...

BUAT GANTUNG PAS KERJA PUN MENARIK..

deaf-angel berkata...

skarang ni aku kalo gian coke, aku beli la coke zero.
tapi coke light aku tak suka ntah hapahaparasa.

DINEE berkata...

cantik..berwarna warni

iaryylr berkata...

fairus,
ya, tapi sayang nak guna pula :)

iaryylr berkata...

deaf-angel,
coke light orang puteh suka, macam diorang tak suka bau durian? keh keh keh!

iaryylr berkata...

DINEE,
warna-earna kehidupan...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.