Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Proton bila lagi?

"Hyundai tarik balik 2.864 model Veloster"
Sumber : Berita Harian 8/1/2013

Nampaknya Proton FLX 2012 yang dibeli juga punya masaalah
yang sama pada brek lebih 4 kali urus masih tak selesai, tambah
masaalah pintu belakang dan yang terbaru power window pintu 
depan cermin dah gegar.....

4 ulasan :

fairus berkata...

DIA SURUH ABANG TUKAR AMBIL PREVE KOT.. :)

iaryylr berkata...

Rasa nak ambil van saja untuk senang angkut barang milo keh! keh! keh!

thomas berkata...

Memang susah utk Proton ikut mcm Hyundai.

iaryylr berkata...

ya betul tu bro,memang susah kerana bagai ada kesengajaan, tak dapat ikut 100% tak apa, tapi biarlah lebih bertanggung jawab di semua organisasi termasuk penerima cukai, kita bayar cukai tinggi dan berutang lagi, nanti dari hutang tersebut bank bayar cukai lagi, kita berhutang juga untuk bayar cukai, cukai atas cukai, selama mana kita berhutang selagi itu kita terus menyumbang pada bank dan penerima cukai... terpaksa sabar walau ada yang kata "kereta aku o.k jer"....

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.