Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

EDISI KHAS YEO'S 2013?

Aduhai terlupa pula nak simpan kotak ini ):
Bila transfer gambar dalam hp ke pc baru perasan
gambar kotak minuman Yeo's Sempena Tahun Bari Cina
ini lupa disimpan. Mungkin masih ada lagi di pasaran.
Kotak ini agak istimewa ini sebab ada tambahan gambar
kartun budak bermain naga dan kanak-kanak bermain
mercun. Rasa seperti perlu ada dalam simpanan.
Gambar ini di ambil sewaktu bercuti di kampung.
Bagi mereka yang mengumpul kotak minuman atau jenama
Yeo's ini, bolehlah mendapatkannya selagi masih ada,
seperti biasa di kedai-kedai mahupun di pasaraya.

4 ulasan :

fairus berkata...

LAIN DARI YANG LAIN JUGAK NI.. SIMPANKAN SAJA..

iaryylr berkata...

fairus,
ya tapi kena cari lagi kotak yeos ini :)

Mun Kit Tee berkata...

oh memang tak perasan...! Kalau perasan saya akan simpan... Tahun Baru Cina ini saya cuma simpan tin 100PLUS(ada corak tarian singa) saja... banyak juga saya simpan...

Iaryylr yylriar berkata...

Saya pun dah kehilangan kotak ini :(

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.