Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Lois BORN IN SPAIN

"THE JEANS THAT WERE BORN IN SPAIN"
Jeans Lois, sejak tahun 1962...
Pada 2012, Lois telah menyambut ulangtahun yang Ke-50.
Klik di bawah untuk tonton iklan lama Lois dari mula...

Ok, entri kali ini bukan nak kongsi pakaian jenama Lois,
tapi Strap Kerbau Liar souvenir dari Lois :) . 
Strap baru atau NOS ini dapat dari kedai terpakai.

Lois adalah jenama pakaian fabrik Jeans, jadi bila cerita
pasal Jeans, teringat pula pada pertama kali iaryylr dapat
seluar jeans potongan bell bottom. Waktu itu umur iaryylr
sekitar 3 tahun, dipadankan dengan but kulit, baju kartun dan
topi. Waktu itu iaryylr kecil lagi, mana tahu tentang Jeans
 atau Jin.Yang tahu nak seronok dan bermain sahaja.
Seluar Jeans, Baju Jeans, Kasut Jeans, Topi Jeans,
Apron Jeans, eksesori Jeans, Skirt Jeans, Sarung Tangan
Jeans, Beg Jeans..... perghhh! banyak betul produk
berasaskan fabrik Jeans.

Minggu lepas pergi Jualan Garaj Anggrik Mall,
dapat pula Apron Jeans jenama MARLBORO.
Selain Apron, dapat juga stiker lama MARLBORO.

2 ulasan :

fairus berkata...

MASA ZAMAN REMAJA PAKAI JEANS, MASA STUDY DI UITM TAK PERNAH PAKAI JEANS, DAH KAWIN START SEMULA PAKAI JEANS TAPI KADANG2 SAJA.. :)

deaf-angel berkata...

Lois jeans alrite..
sampai hari ni harga jeans dorang masih berpatutan berbanding brand2 established lain yang makin mahal makin mahal.
Kain dan cutting dorang pun very nice.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.