Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

IRON MAN 3

MARVEL IRON MAN 3
"Jom kita tembak sebelah sana!"
Tak tonton filem lagi sudah dapat beg IRON MAN 3!.
Dapat bukan sebarang dapat, tapi dapat sebab dibeli.
Beli di pasaraya, kira keluaran khas juga kan?.
( Kamera : Telefon Pintar Adroid Samsung Galaxy Grand Duos )

9 ulasan :

fairus berkata...

TU DIA... PENANGAN IRON MAN.. :D

iaryylr berkata...

biasalah, tak dapat yang mahal dapat yang mampu milik pun jadilah :)

Spallan berkata...

bro, ada dapat klip iron man dari GSC? malam tu keluar, esok tengahari nak pi usha sudah habisss. mana taknya, sebiji RM2 saja.....adoiiii

Spallan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
iaryylr berkata...

adoi bro! rm2 untuk klip,,,, apa diorang borong habis ke? minta bantuan! minta bantuan! he he he!...
makan panadol...

GeloraHatiMuda berkata...

kunjungan balas sahabat blog..semoga maju jaya

Mohd Azri berkata...

Love green bag...

iaryylr berkata...

Gelora Hati Muda,
Terima Kasih sahabat blog, juga semoga maju jaya! :)

iaryylr berkata...

Mohd Azri,
ya! sama sama juga :)!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.