Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

SUPER BAHARU!

Bukan SUPERMAN atau SUPERHERO!
tetapi
Cawan Kertas SUPER Dengan Logo Baru!
Logo Lama SUPER
Macam-macam produk SUPER ini di pasaran.
Selalu buat promosi dan Souvenir menarik.
iaryylr minat souvenir payung SUPER
tetapi tak terkejar semuanya :( .
( dapat free best juga! )

4 ulasan :

fairus berkata...

TERBAIK.. LAMA TAK CARI CAWAN KERTAS..

iaryylr berkata...

WOW, sekarang macam macam ada :)

Spallan berkata...

ada nampak ni hari tu, lawa...tapi belum berjaya ditawan. nantiiii...

iaryylr berkata...

kenapa tak tawan bro he he he, ini dapat kat tekco puchong hari tu, nak taknak terbeli pula kopi super 2 packet untuk dapat mug SUPER baru..., sekarang bajet saya dah habis.. kena duduk diam2 kat rumah... keh keh keh...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.