Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Boucer KFC

Bukan boucer buku, bukan juga baucer 200, bukan
juga koleksi boucer tetapi boucer
KFC 'SNACK COMBO VOUCHER'
KENTUCKY FRIED CHICKEN
KENTUCKY FRIED CHICKEN
Kupon atau baucer sebeginilah yang tidak boleh
di simpan lama, kerana kertas sekeping ini
boleh membuatkan kita terasa lapar.
"Perghhhh!... Set ayam goreng dan air pepsi!"
"Juga Ayam goreng kegemaran Upin Ipin ya?!"
Ini adalah hasil kecil terlibat secara kecil menjayakan
syarikat dapat projek, kerja makan gaji kena terimalah.
Syukur!, Esok lusa boleh tebus! yahoo!
""ada sesiapa ada boucer lebih tak?"

2 ulasan :

fairus berkata...

DAH BOLEH DATING DENGAN ORANG RUMAH KAT KFC.. HEHEHE

Mun Kit Tee berkata...

Ingat nak jadi koleksi sebab post kat blog ni...... tak expire lagi kan...?

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.