Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Maggi Cook More Get More

Celebrate Properity!
Buy More Get More!
Iklan Maggi untuk di bawa pulang.

8 ulasan :

Mun Kit Tee berkata...

Huhuhuhu dapat iklan Maggi ni...

Saya nampak ada banyak iklan ni dalam sebuah pasar mini... rasanya tauke/staf tak bagi kot (pernah tanya iklan Coke/F&N lama tapi staf tak nak bagi)

fairus berkata...

KADANG2 GERAM TENGOK IKLAN-IKLAN MILO KAT PASARAYA.. RASA NAK REMBAT JE.. TAPI ALHAMDULILLAH.., MASIH TAHU DOSA PAHALA.. :)

fairus berkata...

KADANG2 GERAM TENGOK IKLAN-IKLAN MILO KAT PASARAYA.. RASA NAK REMBAT JE.. TAPI ALHAMDULILLAH.., MASIH TAHU DOSA PAHALA.. :)

Thomas Lee berkata...

saya ada koleksi asia magazine lama
tapi tak tahu bila boleh bagi kamu.

Iaryylr yylriar berkata...

Mun Kit Tee,
Minta saja atau tanya, adakalanya ketika staff sedang menyusun. iklan iklan ini adalah barang buangan, adakalanya terlebih bajet. ianya bermusim dan semata bertujuan promosi. Boleh juga di minta setelah habis promosi.

Iaryylr yylriar berkata...

Fairus,
Jangan rembat kalau masih panas bro. Minta sahaja. sebagai iklan jadilah pengiklan. Kalau selalu ke pasaraya pun waktu promoter sedang susun atur ganti iklan, masa itulah yang sesuai. Pernah juga abg dapat poster yang terlebih dari promoter susun atur :)

Iaryylr yylriar berkata...

Thomas Lee,
Tersipu-sipu saya baca mengadap pc ini, dah lama tak lihat dan buka blog. Walau tiada entri namun masih lagi mencari barang2 koleksi.Bila baca tawaran menarik dari Bro Thomas itu buat saya malu-malu, hi! hi! hi! :). Nanti kita berhubung lagi.

Thomas Lee berkata...

Ok,jumpa nanti.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.