Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

COCA-COLA FIFA WORLD CUP

COCA-COLA FIFA WORLD CUP
Sempena Piala Dunia 2014 Brazil
"Coca-Cola FIFA World Cup 2014 Brasil"
"Coca-Cola Malaysia"
Botol kaca Coke Malaysia 250ml 2014
Dengan tema "FIFA WORLD CUP BRAZIL"

Pasti ramai kolektor sudah memilikinya, dan berita
ini agak basi memandangkan Coca-Cola 250ml ini
tidak silap telah mula membanjiri pasaran lembah
kelang pada Bulan Februari lalu.

iaryylr pun beli beberapa botol sahaja di restoran pada
Bulan March lalu sebagai permulaan mengumpul apa
saja berkaitan Coca-Cola "FIFA World Cup Brazil".

Mengumpul dengan bajet yang terhad atau sekadar ada.
"Coca-Cola FIFA World Cup 2014 Brasil"

5 ulasan :

Mun Kit Tee berkata...

Saya belum ada lagi haha... nak beli tapi tak jadi-jadi... lambat-laun mesti dapat punya......

deaf-angel berkata...

woo yang world cup ni, mana2 la...
ada convenience store mana ntah, bukan 7-11,
tapi teddy bear untuk tiap2 team world cup. cute gitu.

Iaryylr yylriar berkata...

Mun Kit Tee,
tak apa, banyak lagi tu, dan pesta bola belum berakhir!

Iaryylr yylriar berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Iaryylr yylriar berkata...

deaf-angel,
wah mungkin tiada disini, yang 7e pun agak tinggi kos untuk mendapatkannya, seperti biasa ada diorang sapu dulu :(

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.