Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

CAWAN KOPITIAM NESCAFE EDISI TERHAD

CAWAN NESCAFE PERCUMA!
FREE CUP & SAUCER ( Limited Edition )
Cawan ala-ala kopitiam ini bagi saya memang akan bernilai
dan pengumpul cawan kopitiam pun tentu berminat.
Kalau tidak minat, saya minat.. .
Cawan ini saya dapat dengan percuma dengan pembelian
Nescafe Menu 'Neslo' Kopi Pracampur, boleh juga dapat
percuma dengan Nescafe Menu 'Ipoh White Coffee' atau 'Tarik'.
Saya baru beli Semalam 28/6/2010.
Walau barang baru paten lama tapi akan datang jadi lama.
Kalau ada stok duit, ada setengah dozen boleh buat hidang
tetamu, tapi rasanya sudah gawat poket. Kalau Nestle
buat sumbangan o.k juga dapat Sedozen.. ha ha ha!.
( hobi & koleksi 28/6/2010 )

2 ulasan :

jakionline inc berkata...

Di segamat ni tak ada offer tg ni rasanya.
sudah 6-7 pasaraya saya chek .. semua tak ada offer cawan kopitiam ni .. ish ish

iaryylr berkata...

saya beli kat giant, benda-benda nie memang susah nak dapat kat semua tempat , biasanya sekarang saya tengok kat kaunter petanyaan atau tempat amik barang free gift dulu, kat situ memang tersusun free gift

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.