Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

MUG ALICAFE POWER ROOT

ALICAFE POWER ROOT MUG
Percuma! Sementara stok masih ada, dengan pembelian
Alicafe Premium Gold - with Columbia Arabica
Kopi Pracampur dengan Oligofruktosa dan Ginseng
Ya, cawan atau mug ini saya baru dapat semalam 28/6/2010
dengan pembelian 1 bungkus Alicafe Premium Gold yang
mengandungi 15 peket kecil x 20 gram.
Banyak mug free Power Root yang belum saya miliki, ada
yang ada pun sudah hilang atau pecah sebab diguna pakai.
Sekarang simpan sahaja... .
( hobi & koleksi 28/6/2010 )

2 ulasan :

rasli berkata...

dah 3 pasaraya aku jember tak jumpe pon MUG Pak Ali ni hu hu..

iaryylr berkata...

biasa kat pasaraya besar atau yang banyak cawangan jer, mungkin belum promosi disana kut, pak ali dan seangkatannya pun satu, kalau buat promosi diorang tak update kat laman web diorang... itu yang kita terlepas selalu...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.