Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

PEPSI PIZZA HUT PLASTIC CUP TUMBLER

PEPSI PIZZA HUT PLASTIC CUP TUMBLER
Bahagian depan logo Pizza Hut
Bahagian belakang logo pepsi
Depan atau belakang sebenarnya saya pun tidak tahu mana satu.
Saya tidak tahu berapa variasi warna yang dikeluarkan,
yang saya dapat warna oren... cun tak? kenapa tidak biru?

2 ulasan :

chenta PEPSI berkata...

brg baru ke bro?..bru dpt kt pizza hut?

iaryylr berkata...

Barang baru tapi lama, dapat di kedai barang terpakai,tapi tidak tahu bila pizza hut buat promosi ini, dok surf tapi x jumpa, lagi satu ko ada tak tumbler kfc keluaran kfc satay combo pada 2004 @ 2006 warna warni camni juga tapi kontot sikit,saya tak ada tapi nak pastikan ada tak logo pepsi kat tumbler tu.. kalau ada kenalah saya cari

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.