Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

TABUNG PLANTA

TABUNG PLANTA SEMPENA 80 TAHUN
Tabung sebesar tin planta sebenar..
Gara-gara entri dari blog ...dah masuk kotak, berkejar saya
untuk mendapatkan tabung Planta. Akhirnya pada tarikh
20 Julai 2010, maka tabung Planta tersebut menjadi hak
milik tanpa geran seperti yang dipaparkan. He he he... .
hobi & koleksi tabung 20 julai 2010

2 ulasan :

Spallan berkata...

Syabas bro. Offer dan juga tabung sekarang dah habisss. Ada juga try nak dapatkan iklan standee planta tapi operasi gagal....

iaryylr berkata...

0oo samalah, saya minta iklan kat budak planta tu tapi dia kata mahu return sama boss... apa-apa sajalah... . Seluruh pasaraya klang saya pergi cuma 1 jer buat promosi sehari.. em mungkin sikit jer kot jumlah tabung tu?

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.