Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

TIN MILO MERDEKA

TIN MILO SEMPENA 50 TAHUN KEMERDEKAAN
Nestle Milo - Negaraku Juaraku
TIN MILO ini Saya beli di kedai barang terpakai yang baru
beroperasi 9 hari di Jalan Meru pada 23/7/2010.
Memang niat nak lengkapkan guli / glass marble... Beli Tin Milo ini
percuma pula dalamnya pelbagai jenis guli. Tauke kata tidak boleh
jual asing, Sayapun tidak kisahlah.. RM 5 sahaja termasuk guli.. .
Tin Milo ini memang berat sebab padat dengan guli.. .
hobi & koleksi 23 Julai 2010

3 ulasan :

Spallan berkata...

nilah yang dikatakan "to kill two birds with one stone", RM5 boleh balun dapat tin dan guli, excellent bro...

iaryylr berkata...

terima kasih bro, menarik pepatah tu

Rasli Jaafar berkata...

RM5 kira + guli kira murah la tu..Tin cun melecun..walau pon dulu aku dapat free je Tin milo ni tp dah ada 24 karat..hu hu

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.