Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS MAS

Gelas Berkaki Yang Kontot
Adanya gelas ini dan asal terjebak dengan jenama
MAS atau 'Malaysian Airline System' adalah dari
entri blog ...dah masuk kotak, he he he!, maka
bertambahlah jenama gelas dalam koleksi!.

6 ulasan :

Mohamadazhan hjDesa berkata...

cantik tu =)

"Ustaz Skim Cepat Kaya" Memiliki Jet Persendirian dan Kereta Mewah

Spallan berkata...

yeahhh bro, selamat datang ke dunia MAS...

whycollect berkata...

Apapun barang kenangan daripada syarikat penerbangan pasti bermutu :)

deaf-angel berkata...

wahhh kalo aku minum air oren dari gelas ni, rasa cam dalam flight la

Bro ahmad berkata...

tebal betul gelas tu

iaryylr berkata...

Mohamadazhan hjDesa,
cantik dan molek he he he...

Spallan,
ya! sama sama! he he he! dah lama tak naik kapal terbang mas!

whycollect,
ya sememangnya bermutu

deaf-angle,
pergh! bukankan oren, air sirap pun boleh juga! he he he!

Bro ahmad,
ya tetapi ketot saja gelas itu! he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.