Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS YEO HIAP SENG BEANVIT

GELAS LAMA YEO'S
'Drink Yeo Hiap Seng Beavit'
Gelas rumah api yang menarik....
Botol lama yang belum ada....
Masih terdapat kedai makan yang menggunakan
gelas lama ini, tentu asyik menggunakannya.

3 ulasan :

mcm ni lah berkata...

ade gelas yeos yang krisantimum tea tu,. sama patern tapi tulisan dia lain sket,.
gelas ni lebih tebal dari gelas mc d tu,.
kualiti gelas ni jauh lebih bagus dari kualiti gelas mc d

Pak Haji berkata...

bRO IA: SEDAP MINUM GUNA GELAS NI KALAU LEPAS MINUM BOLE BAWAK BALIK GELAS NI

iaryylr berkata...

mcm ni lah,
Wah info menarik tu! nak kena cuba minum teh juga tu!, terima kasih atas maklumat itu.

Pak Haji,
ya semestinya maggi Pak Haji kalau dapat begitu! he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.