Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

TUMBLER FIESTA RIO

Bekas Minuman Plastik Fiesta Rio Minuman Brazil
Jenama minuman dari Brazil tetapi Buatan Malaysia
Yang bawah ini yang mengujakan...
Percuma tumbler ini dengan pembelian 2 botol air
jenama Fista Rio di 7-eleven......
( Baru dapat semalam 9/5/2011 )
Up-date 11/5/2011
Ada 4 tema rupanya......

5 ulasan :

whycollect berkata...

Wow, berwarna-warni.
Memang menceriakan suasana jika dipamerkan di living room.
Tahniah iaryylr :)

Spallan berkata...

wah, ayaqnya dah kena minum...hihihi

deaf-angel berkata...

i like it

nikths berkata...

oh ada 4 tema rupanya.Tanya makcik kat 7-11 katanya tak ada yang lain,semua serupa saja.

iaryylr berkata...

whycollect,
Warna-warna kehidupan... he he he!

Spallan,
Itu semetinya.. dahaga musim panas!

Deaf-Angle,
Ya, menarik...

Nikths,
Samalah kelamarin, Adik-adik tu kata satu jer, tadi tengok kat iklan ada 4 kesemuanya, hu hu hu!, tidak tahulah kalau setiap 7eleven berbeza?

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.