Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

VOLKSWAGEN BEETLE 40 TAHUN HOT WHEELS

VOLKSWAGEN BEETLE 40 TAHUN
HOT WHEELS 1968-2008
Keluaran Istimewa dari Hot Wheels pada 2008.
Volkswagen beetle dengan cemin warna merah...
01/04 Hot Wheels ( 2008 ) 08 129/172 M6903 3L
iNdAhNyA VoLkSwAgEn BeEtLe!

3 ulasan :

whycollect berkata...

Macam-macam bettle.
Kumpulkan semua untuk dijadikan pameran yang menarik :)

iaryylr berkata...

Whycollect,
tengah kumpul lagi, he he he, masih mencari!

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

susah jugak sebenarnya utk dapatkan model beetle daripada keluaran hot wheel nih...klu keluar pon rasanya dah kena rembat kt org yg keje kat pasaraya tuh(agak je tuh ...he3..mungkin jugak terlalu ramai kolektor yg minat ngan model nih...mmg susah sgt nak jumpa kt pasaraya...hu3...apa pun tahniah utk bro kerana sudah memiliki model beetle nih...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.