Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Mug Magik Dari Kotex

"Not For Sale" katanya...
Musim 'magic mug' agaknya sekarang.
Yang ini tak silap dapat awal tahun.
Kena beli produk Kimberly-Clark.
Mug magic ini perlu di isikan dengan
air panas untuk menimbulkan tema
tersembunyi yang ada pada luaran mug
yang kelihatan seperti tiada apa-apa.
Untuk mug kotex ini, perkataan 'WOW'
yang bagai timbul di permukaan.
Untuk demo mug magik ini iaryylr tidak
dapat tunjukkan sebab tidak ingat di mana
mug magik itu telah di simpan.
------------------------------------------
Mug Magik Petronas
Untuk pengetahuan semua, mug magik
terkini boleh di dapati di Stesen Minyak
Petronas, anda boleh mendapatkannya
dengan menukarkan mata ganjaran kad
mesra atau membelinya secara tunai.

iaryylr baru dapat 2 minggu lepas, pun
tidak dapat cari di mana :( ha! ha! ha!.

5 ulasan :

whycollect berkata...

Satu mug yang menarik dan boleh tukar rupa bila diisi dengan air panas.
Tahniah iaryylr :)

iaryylr berkata...

yehhha! boleh buat salah gun mug he he he!

nikths berkata...

sekarang sudah di 'magic' kan oleh Iaryylr sebab tu tak jumpa nak cari.Dah hilang.Bro cuma magickan balik kasi timbul nak tgk.

iaryylr berkata...

Ya, nanti kalau jumpa iaryylr kasi aktikan ia hu hu hu!

iaryylr berkata...

Ya, nanti kalau jumpa iaryylr kasi aktikan ia hu hu hu!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.