Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Nescafe Mocha Edisi Khas VS Nescafe 2009

"Tidak Serupa Lagi Tidak Sama"
Pada minggu lepas terdapat iklan yang menarik
kepada sesiapa yang tertarik berkenaan
4 minuman tin popular nescafe sedia ada
terpilih sebagai keluaran khas pada 2012.
Anda boleh rujuk iklan di blog edilelly dan aku.
iaryylr tidak pasti adakah 'Special Edition'
yang di maksudkan hanya pada tema pada
tin, mutu rasa yang dipertingkatkan atau
keduanya sekali. Kena rasa baru boleh tahu.
O.k, di bawah adalah tin Nescafe Mocha
keluaran 2009 dan keluaran edisi khas 2012
Nampaknya banyak juga perubahanya.
iaryylr tidak pasti pula adakah terdapat
lagi perbezaan pada keluaran terdahulu
atau pada 2010 dan 2011, cuma pada 2011
terdapat sedikit perbezaan pada tema
sempena peraduan yang di anjurkan .
'Tak sama tapi serupa'
iaryylr pun baru dapat 3, iaitu Kopi Latte, Kopi
Original dan Kopi Mocha, tinggal nak cari
tin 'Kopi O' sahaja. Bagaimana rasannya
jika ada Nescafe Tongkat Ali dan Ubi Jaga?

7 ulasan :

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

saya dah 3 design untuk special edition nih...dia ada 4 design masih tk cukup 1 design iaitu yang kopi o..sudah banyak pasaraya pergi tapi masih tk jumpa...mungkin tk keluar lagi kot...bro dah cukup set ke??

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

owh bro pon ada 3 design jugak yea...saya pon ada 3 design jugak...kopi O kt sini pon mmg tk de lagi...susah jugak mau cari...

fairus berkata...

MINUM PUN SEDAP NI..:)

iaryylr berkata...

Ya bro, sedangkan kopi o yang biasa pun susah nak jumpa, inikan pula edisi khas, kena tunggu jawabnya :)

iaryylr berkata...

Adakalanya kita dah letih, tetiba ia muncul pula :)

iaryylr berkata...

Ya, tapi yang ini belum test, baru semalam masuk peti ais :)

Deas Revidrian berkata...

bro tukeran follow y...
q dah follow u...
FUNKY GRETZ

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.