Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Pinggan Coca-Cola 2012

3 Pinggan Coca-Cola
Lepas dapat info dari Bro Spallan, apa lagi?
mulalah iaryylr memasang angan-angan untuk
mendapatkan tiga corak pinggan coke, namun
setakat di K4 cuma ada 2 corak, Eon sini pun
belum ada promosi, nampaknya belum cukup
stok lagi, dapat 2 pun jadilah dari tiada.

4 ulasan :

deaf-angel berkata...

aku ni bulan pose ni, kadang2 balik keja malam2 aku bedal mekdi je.
Upgrade jadi dapat gelas Olympic London free.
Jadi aku dah ada kaler Pink, Purple, Blue, Aqua.

fairus berkata...

PERGHH... TERBAIK..

iaryylr berkata...

deaf-angel,
wah! itu dah mula berkoleksi :)

iaryylr berkata...

fairus,
yeh yeh! yehaaa!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.