Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Tin Jacob's Percuma Beg!

Promosi Jacob's Percuma Beg Kitar Semula
Ini mungkin keluaran akhir 2010.
Tarikh luput pada 21.09.2011 yang lalu.
iaryylr ada satu corak beg sahaja dalam
simpanan berdasarkan 1 tin yang disimpan.

4 ulasan :

fairus berkata...

SIMPAN... JANGAN TAK SIMPAN..

iaryylr berkata...

masih simpan lagi :)

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

Salam Bro..beg Yeos warna hijau dengan pembelian air soya 3 kotak dah dapat ke blom??beli air soya boleh buat berbukak..he3

iaryylr berkata...

bro belum lagi, kat mana pula tu promosinya?, ingat nak dapatkan beg cap ayam brand kat econsave dengan pembelian 4 kotak santan ayambrand

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.