Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Kad Raya BoBoi Boy Fenleaf Solivite

Kad Raya 2013 Edisi Khas BoBoi Boy.
 2 keping Percuma dengan pembelian 1 pek
Solivite Fenleaf.
 Nak dijadikan sampul duit Raya pun boleh
juga, tapi perlu lipat tiga atau empat baru muat.
 Ada orang itu kan belum mula berpuasa dah mula
cari barang-barang dan souvenir edisi Raya,
kah! kah! kah!, itu saya, mungkin juga & The Gang.
Nak lengkapkan set, perlu beli 6 pek Raya Solivite.
Jadi budak ler nampaknya nanti.... .

7 ulasan :

fairus berkata...

JANGAN LUPA HANTARKAN UCAPAN HARI RAYA KAT SAYA.. :)

Antik Aina berkata...

salam dik,, akk pun kumpul ngak sampul raya boboiboy nii,, memang anak suka minum susu solivite,,, ada 2 sampul lagi yang tak dapat cari. Hihi.

nikths berkata...

syabas bro..sekarang ni promo beli barangan P & G RM16 keatas dapat set sampul raya keluarga pak Mat mcm yg kat tin percuma beli Febreese tu.

iaryylr berkata...

InsyaAllah, tapi kalau yg ini kecik sangat he he he

iaryylr berkata...

Wah! tentu sekarang dah lengkap :)

iaryylr berkata...

Wah! Menarik nie.. nak kena dapatkan nampaknya. Tq banyak atas info terkini :) .

tenku butang berkata...

hai.. salam kenal,
follower no.373
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog
http://honeyoyeke.blogspot.com/

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.