Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

PROMOSI TERBARU COCA-COLA

PROMOSI SOUVENIR TERKINI COCA-COLA
Coca-Cola Malaysia
Jalan-jalan di pasaraya minggu lepas, ternampak pula
promosi  terkini dari Coke berupa bekas makanan
LOCK & LOCK 1L.
Tapi macam pernah nampak pula souvenir ini ya?.
Logo Coke pula nampak seperti pelekat sahaja.
Rilek Sebentar.... .
Nak dapatkannya? Percuma dengan pembelian mana
-mana 4 botol minuman 1.5 atau 2 litre keluaran
Coca-Cola di pasaraya yang mengambil bahagian.

6 ulasan :

Jimie SC berkata...

habis tu beli ke tak bro?

fairus berkata...

APA LAGI.. DAH BOLEH BELI.. TAPI SAYA DAN COCA COLA TANK NGAM MANA..

Mun Kit Tee berkata...

Coca-Cola pun dah keluar promosi Rayanya......

iaryylr berkata...

Jimie SC,
saya tak beli lagi, tunggu dulu he he he,

iaryylr berkata...

fairus,
tak apa, lagipun pelik rasa rasanya kalau coke campur milo, keh keh keh!

iaryylr berkata...

Mun Kit Tee,
kalau gitu kolektor kena buat "operasi coke raya" nampaknya he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.