Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

DC SUPER HEROES - BATMAN

DC SUPER HERO
JUSTICE LEAGUE UNLIMITED
Superman, Batman, The Atom, Green Arrow,
Hawkgirl, DR. Fate, Green Lantern, The Flash,
Aquaman, Martian Manhunter & Wonder Woman.
koleksi figura
Justice League DC Super Heroes
Itu semua adalah senarai figura Adiwira Justice
League DC Super Heroes Metal Collection
yang dikeluarkan oleh Mattel. Inc pada tahun
2006 yang lalu.

JUSTICE LEAGUE UNLIMITED
'BATMAN'
figure collection
2006 Justice League Unlimited - Batman
Siapa tak kenal Batman kan?
Adiwira yang tidak misteri lagi.
iaryylr tiada set lengkapnya bagi siri ini.
Berminat?
Untuk keterangan lanjut boleh rujuk di
WIKIPEDIA
Untuk Melihat DC Super Hero Collection yang lain
Jom ke blog koleksi Bro Spallan
...DAH MASUK KOTAK
info Hobi
Aktor Malaysia yang juga Kolektor Figura
Jehan Miskin
Sumber : tupai.com.my

dan Artis Malaysia ( Superman )
Faizal Tahir
Sumber : belum dapat rujukan.

( Koleksi Figura iaryylr )

4 ulasan :

fairus berkata...

SAYA CUMA MENCARI FIGURA KARTUN TEMPATAN.. :)

Iaryylr yylriar berkata...

ya! pasti menarik tu, sekarang animasi kartun tempatan pun kian berkembang!

Spallan berkata...

dapat di 7-11 bro... sekarang jarang 7-11 ada permainan menarik, hotwheels pun dah takda. tapi yang ini...memang terbaik.

Iaryylr yylriar berkata...

mungkin strategi tidak berhasil atau kurang laris di 7/11 memandangkan tiada tawaran harga pengenalan atau diskaun. namun rasanya kita juga banyak kali beli hw di 7/11, dan rasanya bukan sebab tak laku. minggu ini saya membeli beberapa biji hot wheels di kedai bundle. Mungkin stok kolektor kut. Kelmarin Baru nak sambar hotwheel klasik keluaran 1993 dah kena beli dengan orang lain.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.