Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Dulang Kit Kat

Dulang Kit Kat September 2013
Kali ini, pasti ramai peminat dan kolektor yang telah
memiliki dulang tin Kit Kat yang begitu menarik.
Hendak  diguna dulang Kit Kat atau hendak disimpan?
terpulanglah pada pemiliknya, mana tahu ada peminat tegar
atau kaki coklat hendak menjadikan dulang Kit Kat
sebagai hadiah atau sebagai dulang hantaran?.

ADROID KIT KAT

10 ulasan :

fairus berkata...

SAYA ADA.. SAYA ADA... YEAAHAA..

SAYA TARUK JUGAK KAT MUDAH.MY.. GELAS KIT KAT JE YANG LAKU.. :)

Nazrie Abdul Karim berkata...

guna je waktu raya hidang air.hehehe

deaf-angel berkata...

Aku seminggu eekali beli kit kat paket besar tu, tak dapat pung

Iaryylr yylriar berkata...

Fairus,
Gelas Kit Kat? wah dah lama abg tak tengok mudah :) nanti boleh tengok jap.

Iaryylr yylriar berkata...

Nazrie Abdul Karim,
he he he, ada satu sahaja boleh buat simpan jer dulu, kalau ada lebih oklah, nak beli lebih pun stok kit kat banyak lagi, tapi kalau dapat lebih memang best guna waktu hari menarik!

Iaryylr yylriar berkata...

Deaf-Angel,
Di sini hampir setiap bulan atau 2 bulan ada saja souvenir dari kitkat, mungkin itu yang semakin ramai yang minat kit kat :) .

Nazrie Abdul Karim berkata...

tapi mesti syg jugak nak guna kan.he3..simpan je

Mun Kit Tee berkata...

Dah dapat dua pada bulan lepas :)
Tak digunakan untuk hidang, so simpan je......

Iaryylr yylriar berkata...

Mun Kit Tee,
Memang barang2 kolektibel ini sayang untuk digunakan :)

Goh LinLin berkata...

Ramai yg bangga dpt dulang ni kan ? :D

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.