Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Hot Wheels - First Editions - BATMOBILE

HOTWHEELS DC COMICS SUPERHERO
2004 FIRST EDITIONS 69/100
CROOZE BATMOBILE
2004/069 SCALE 1/64
koleksi hotwheels,Collection, batmobile,batman,collectible
Crooze Batmobile keluaran Mattel Hotwheels
Keluaran pertama Crooze Batmobile oleh Hotwheels
ini di keluarkan pada tahun 2004 dengan skala 1/64.
Ianya adalah Kereta BUATAN MALAYSIA!. 
Kenderaan Adiwira Batman ini berwarna hitam
kegelapan dengan cermin tingkap berwarna oren
jernih; menampakkan kemasan dalaman yang
berwarna perak. Roda pula dengan Sport rim 5 jejari
pula tidak kurang menarik walau asalnya berjejari 10.
Almaklumlah nak mudahkan dapat alat ganti
dan kurangkan kos, he! he! he!.
koleksi hotwheels,Collection, batmobile,batman,collectible
Batman Mobile -Crooze Batmobile
Untuk lebih Jelas boleh rujuk disini
koleksi hotwheels,Collection, batmobile,batman,collectible
Hotwheels Malaysia
Kenderaan tempur Batman sememangnya menarik.
Rekaan logik akal.

( Koleksi Hot wheels / BatMan )

2 ulasan :

fairus berkata...

BIASA DAPAT KAT MANA NI BANG? KALAU PERGI KAT PASARAYA SEMUA KERETA MACAM BIASA-BIASA JE..

Iaryylr yylriar berkata...

yang biasa-biasa itu memang diorang buat banyak, yang tak biasa biasa tu biasanya diorang buat sikit agaknya, yang agak bernilai seperti batman, volkswagen, mini dan lain lain atau keluaran t-hunt/ tresure hunt biasanya menjadi buruan, ada yang membeli lebih dari 1 untuk koleksi atau secara banyak untuk tujuan menjual semula. ini kerana nilainya. Seperti batman keluaran 2013, abg baru dapat 1 jenis sahaja. boleh rujuk di http://hotwheels.wikia.com/wiki/List_of_2013_Hot_Wheels

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.