Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

BEKAS TIN MAGGI EDISI TERHAD

Beli Pek Kombo di dalam Bekas Serbaguna Edisi Terhad
Wah sungguh menarik kotak tin ini! Kuning Merah!
Wah! ada kiub pati ayam dan tom yam didalamnya!
Ya! semestinya Maggi!
Bila berkunjung ke Blog Spallan 'dah masuk kotak'
maka berselera pula dengan entri Maggi. Apa lagi?
Serbu pasaraya berhampiran, mujur ada lagi dan
banyak lagi!. Beli lebih sikit sebab kiub maggie pun
kiub serbaguna juga seperti bekas edisi khas ini.

koleksi edisi terhad March 2011

3 ulasan :

whycollect berkata...

Dengan harga galian makin naik, mungkin satu hari nanti bekas diperbuat daripada metal tidak dapat diperolehi lagi lah.
Tahniah iaryylr :)

iaryylr berkata...

ya betul tu whycollect, seperti tin quaker oat sudah bertukar kotak paper, sekarang saya nak cari balik tin quaker oat yang terakhir, masih boleh didapati rasanya...

Spallan berkata...

ahaaa, bro iaryylr sudah dapat tangkap, cantekkkkk....tapi itu background saya takda la ;)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.