Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

FEDERATION OF MALAYA POLICE

MUZIUM TAPAK JUGRA KUALA LANGAT
KERETA PERISAI POLIS MALAYA?
Hari ini saja saya entrikan kenderaan polis lama.
'Federation Of Malaya Police'
Kenderaan ini diletakkan diluar Muzium Tapak Jugra
Kuala Langat. Muzium yang asalnya adalah
sebuah bangunan Balai Polis lama.
Inilah gambar balai polis lama yang saya sedut dari
http://www.padat.gov.my sebelum diubahsuai
Banyak lagi misteri di Bukit Jugra....

3 ulasan :

turbinemanlog berkata...

saya pun dah singgah,
tapi muzium masih belum dibuka lagi.

~zulkis~ berkata...

Bro, tempat ni keras sikit bro..aku pun tak berani nak pi. Dulu aku selalu jugak lalu lalang kat sini, tapi now dah jumpa port lepak santai baru, aku tak pi sana dah. Now aku lepak kat Pantai Klanang Morib hehe

iaryylr berkata...

turbinmalog,
Tak tahulah bila akan dibuka Bro, saya pun tidak pernah masuk, he he he!

Zulkis,
Ya Bro, tempat ini memang keras lebih lagi bukitnya, kerana batuannya, he he he! Kalau unsur mistiktu sememangnya banyak kepelikkannya, pokok besar kat tepi muziun tu pun dah berlobang pada bahagian bawah seperti disambar petir dan bakaran.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.