Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

PENGGANTI PERMAINAN DAM ULAR!

PERMAINAN DAM DADU PERCUMA!
tetapi dadu kena beli sendiri.....
Wow! Jom main dam dadu makan dan minum, sekali sekala
kita ganti dam ular. Jika main dam ular asyik kena
panjat tangga & kena patuk ular, tetapi dam makan minum
ini pasti mengeyangkan perut dan menghilangkan dahaga?.
Pada dam ini terdapat bermacam jenis gambar
makanan & minuman segera seperti Twisties, Ribena,
Cadbury, Choki-choki, Vitagen, Snickers, Yupi, Chupa
Chups, Delite,Walls, Dutch Lady dan Belcube.

Saya dapat permainan dam ini dari majalah aktiviti
kanak-kanak edisi pertama "Wira Carrefour" yang diberi
percuma. Keluaran 12 hingga 31 March 2011. Bukan
saja permainan dam, malah terdapat peraduan mewarna,
peraduan "Spot & Win", kupon diskaun dan lain-lain
didalamnya. Percumakan? kaut sajalah... .
"Mars Needs Moms"
ada sesiapa yang dah tonton Filem ini?

5 ulasan :

whycollect berkata...

Permainan snake and ladder. Nampaknya hampir semua kanak2 pasti pernah main board game ini :)

turbinemanlog berkata...

Budak2 zaman ni main computer game,kat handphone dan PSP
dan tak pandai main yg ni lagi.

iaryylr berkata...

whycollect,
Ya, syok ooo main dulu!

Turbinemanlog,
Ya, tetapi menarik juga jika bermain sekali sekala,he he he..

Spallan berkata...

ahaaa, kena belajar main benda2 yang tak pakai bateri/letrik ni, thrill dia lain sikit...

iaryylr berkata...

Ya, betul tu Bro Spallan! yang best boleh berhenti dan sambung bebila masa!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.