Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Nestle Coffee-Mate "Ku Untukmu"

Beli Nestle Coffee-Mate percuma Kole! pergh! lagilah
menarik bila keduanya dalam 1 kotak istimewa ala-ala
'kotak pemberian' atau sesuai sekali ianya dijadikan
hadiah buat diri sendiri atau kepada sesiapa yang
dihajati, 'ku untukmu' sama ada dari Nestle atau
pun dari si pemberi kepada si penerima.
Nestle Coffee-Mate 'Ku untukmu' pertama kali nampak
dari blog Bro Spallan "terjenguk-jenguk" , kali ke-2
pada 24/10/2012, apabila tengok harganya berbaloi
dengan souvenir dan pembungkusan menarik iaryylr
terus sambar 1, lepas itu terjenguk-jenguk tambah lagi
satu, tunduk tegak tunduk tegak naik teleng dibuatnya,
isteri pun syorkan tambah lagi sekotak, baru iaryylr
berlalu pergi... macam lampu hijau pula keh! keh! keh!.
Nak beli lebih-lebih pun kena tengok tarikh tamat
tempohnya, kalau tak membazir saja. Beli lebih bukan
kerana sifat tamak, tetapi faktor-faktor di atas dan juga
pembelian dalam harga diskaun pasti menguntungkan.
Kalau iaryylr ada kedai sudah pasti berdozen-dozen
beli buat jual kat kedai, ada untung sikit-sikit jadilah.
Pemberian percuma dalam satu kotak sememangnya
menarik, boleh terus bayar dan tak perlu ke kaunter
servis, lagipun pembungkusan sebegini sesuai dijadikan
hadiah dan menarik untuk disimpan.

2 ulasan :

Spallan berkata...

tiga biji Bro?...terbaikkk. harga pun tengah best, jadi memang berbaloi kalau angkat berbiji-biji pun, hehehe

iaryylr berkata...

ya bro harga tengah best pada hari terakhir offer tu keh keh keh!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.