Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Nestle Yoco Minuman Susu Kultur

"Baik Untuk Kanak-Kanak Yang Membesar"
 - Promosi Nestle Yoco pada bulan Ogos 2012 -
Set alat tulis Nestle Yoco percuma ini terdiri daripada...
1- Pembaris Nestle Yoco
2 - Pemadam Nestle Yoco
3 - Pensil Nestle Yoco
Serampang 5 mata, bagi yang mengumpul pemadam, pensil,
pembaris, set alat tulis dan jenama Nestle.

6 ulasan :

merahandbiru berkata...

unik ^^

KLIK makan atas angin, agenda yang melemahkan bangsa sendiri

iaryylr berkata...

untung atas angin syok ooo!

fairus berkata...

WAH.. MENARIK.. SET ALAT TULIS TU..

iaryylr berkata...

alat tulis milo lagi syok oooo! yehaaa!, tapi ini pun nestle punya juga :)

nikths berkata...

rasanya tahun 2011 dah keluar ni.Saya ada dapat juga.Belakang pembaris kertas tu ada sifir.

iaryylr berkata...

ya tak silap juga ada pensil box ?

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.