Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Pal Sweet Ajinomoto

Pal Sweet
Bukan Sekadar promosi kosong, dan ujian rasa...
ada juga sampel "Untung Orang Ramai"
Ada logo halal terkini lagi.
Pemanis Semula jadi dari jenama ternama Ajinomoto,
sama manis, rendah kalori.
Kumpul risalah bersampel  pun menarik!
Risalah pengenalan produk beserta sampel percubaan ini
menambahkan lagi koleksi risalah atau phamplet collection.
Mengumpul risalah juga adalah hobi mengumpul yang
mudah lagi bersahaja. Ada juga orang suka mendapatkan
risalah untuk dikumpul kerana hobi dan koleksi, ada juga
kerana terdapat maklumat yang menarik pada risalah tersebut
yang boleh dijadikan rujukan dan ada juga yang
buat duit dengan cara "kumpul dan timbang"
iaryylr mengumpul risalah kerana hobi dan sebagai rujukan.

4 ulasan :

DINEE berkata...

Hobi yang bagus dan bermanfaat

fairus berkata...

SAYA INGAT NAK KUMPUL JUGA RISALAH, TAPI MACAM TAK GEMAR SANGAT.. BUANG JE..

iaryylr berkata...

Dinee,
tq, seronok dikumpul :).

iaryylr berkata...

fairus,
mungkin terlalu banyak risalah kot, keh keh keh!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.