Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Raja Semut Api

"Raja Semut Api"
'Kalau digigit semut ini pasti kita boleh jadi Kapten Semut atau
Baja Hitam, tak pun boleh jadi Kapten Lalat'
Gaban jauh sekali!
Itulah imaginasi kanak-kanak yang berangan nak jadi adiwira.
Nak jadi Superhero konon!

6 ulasan :

DINEE berkata...

buatnya ke hospital ada la

fairus berkata...

WAH.. BAIK PUNYA CLOSE UP..

iaryylr berkata...

DINEE,
hospital, arghhh! takutnya masuk hospital!

iaryylr berkata...

Fairus,
dulu nak jadi ultraman, kapten 'o'dan lain-lain tapi semua pun tak jadi, berlatih nak terbang pun banyak kali sudah...., tapi mimpi yang paling macam betul 2 adalah mimpi melihat kapal angkasa, dulu cerita kapal angkasa tak banyak sekarang...

deaf-angel berkata...

sakit giler ah

iaryylr berkata...

deaf-angel,
kalau sakit digigit semut gunalah ubat sapu cap kepala semut, sungguh mujarab!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.