Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Lapik Gelas SUNQUICK

Coaster Sunquick yang berwarna-warni ini masih berkeadaan
baru, masih berbungkus plastik. Mungkin pemberian
percuma dengan setiap pembelian sebotol Sunquick pada
beberapa tahun lepas, tetapi yang ini iaryylr beli di kedai runcit.
 Setakat ini,iaryylr cuma ada 5 reka corak  sahaja.
Ahaaa!, Nampak macam dah lengkap set, tetapi terjumpa
 pula lapik gelas Sunquick seperti ini dengan gambar buah
Mangga di blog Bro Nikths JOM KUMPUL.
Entah berapa keping agaknya semua?.
Paling syok minum Jus Nenas Sunquick, tapi tak semua
tempat ada jual, sekarang dah tak nampak lagi :( .

2 ulasan :

nikths berkata...

wah terus dapat 5 corak ek?.Saya hari tu pn jumpa 2 corak je,puas selongkar tp tak ada lg.Rasanya 1 design bg setiap perasa kot?
Apapun syabas bro.

iaryylr berkata...

nikths,
Ya, saya rasa pun begitu, cuma sunquick kadang keluar kadang tidak jenis jenis jusnya yang pelbagai itu yang sukar untuk memastikan setnya :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.