Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Tin Minuman Bertukar Wajah

Tin Minuman Malaysia
Beberapa tahun ini kita dapat lihat begitu banyak perubahan
tema grafik beberapa jenama minuman antaranya Yeo's, Lipton,
Coca-Cola, F&N, 100plus, Cheer dan lain lain.
Selain perubahan kekal, terdapat juga keluaran khas untuk
perayaan , acara ataupun peraduan khas.
Bukan sahaja pada tin minuman, malah kotak dan botol minuman.
Bagi iaryylr, tak terkejar semua ini, mana yang ada sahaja.
Mungkin kolektor Tin minuman tegar berjaya mengumpul
semuanya, pasti ianya suatu kepuasan yang tak terhingga.

iaryylr pun pernah menimbang tin tin minuman yang lama
telah di kumpul, dapatlah sedikit hasil nya... hu hu hu ...


4 ulasan :

Spallan berkata...

cayalah bro...macam-macam tin ada. tapi betul kata bro, kalau nak dihimpun semua jenis yang ada, ditambah pula dengan pelbagai variasi yang dikeluarkan, duduk kat luar la kita...poket rabak, ruang pun tarak, hahaha :)

iaryylr berkata...

Ya Bro, HATI mahu tapi HAKIKAT tak LARAT :) , ya! poket rabak ruang pun tarak, bila dah kemas barang masuk sepah semula , kemas semula ulang2 semuanya :) memang letih juga ;) tapi hati mahu juga, sekadar yang ada saja keh! keh! keh!

Spallan berkata...

hahaha...begitulah kalau dah jadi collector, yang penting ada full support dari orang sebelah :)

iaryylr berkata...

Ya bro! betul tu!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.