Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

LAMPU SULUH LAMA KUDA TERBANG

LAMPU SULUH LAMA JENAMA KUDA TERBANG
FLYING HORSE BRAND FLASHLIGHT
POWERFUL BEAM - 300FT - 2 CELL
MADE IN THE PEOPLE'S REPUBLIC OF CHINA
Sebelum ini saya posting Lampu suluh lama dengan kuasa 3
kali bateri size d, kali ini pula dengan kuasa 2 bateri. Lampu
suluh normal untuk budak pergi mengaji. Lampu suluh ini
Panjang 174mm dan diameter luaran pemuka 55mm.
Mentol mungkin 3.6v dan 'screw type bulb'.
Mampu menyuluh sehingga 300ft kalau bateri penuhlah.. .

2 ulasan :

jakionline inc berkata...

beruntung hang pegi mengaji pakai lampu suluh. Aku dulu bakar jamong pelepah kelapa ja .. tu yang selalu tak sampai tempat mengaji tu, sebab api dah padam tengah jalan. terpaksa aku singgah kedai kopi tengok tv cerita 'giant robot' dulu .. hehe

iaryylr berkata...

wah pakai jamong, cari alasan nak tengok 'giant robot' rupanya ya!,he he he ..gurau jer!.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.