Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

MUG JACOB'S BISKUT JACOB'S

Mug jacob's & Biskut jacob's
Mug Jacob's seperti ini pada mulanya saya nampak diblog orang,
simpan niat untuk mendapatkannya, selang beberapa hari pergi
kekedai CC, nampak ada pula satu dijual, apa lagi ? sambar.... .
Saya tidak tahu berapa usia mug ini, ada sesiapa tahu?

Koleksi Mug Iaryylr

3 ulasan :

Spallan berkata...

teko jacob's pernah tengok, tapi mugnya, ni la first time.... hmmm, mana mau cari nih

iaryylr berkata...

ya,lepas nampak dalam blog orang, saya pun fikir begitu dan 2~3 hari lepas itu terjumpa pula kat kedai CC, tu yang sambar... .

ami berkata...

salam ..ada lebey x..mai batter..saya ader teko ajer berketoi2.... ermm kalau dapat lagik simpan utuk saya erkk... ari tu nampak di kedai tapi dah jadik org nyaaa,,,aduiss

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.