Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

MAMEE MONSTER STATIONERY SET

Set Alat Tulis Mamee Percuma!
Dengan setiap pembelian 'Combo Pack' istimewa.
Collect All 4 Design Now!
Every stationery set contains one unit of eraser, pencil,
pencil case, ruler, sharpener, timetable & 2 pcs Sticker
Pembelian yang berbaloi rasanya kerana bernilai lebih
kurang RM3 lebih, snek pun dapat 9 bungkus dengan
set alat tulis. Bagi diri saya snek Mamee memberi banyak
kenangan dan pembaharuan dalam industri makanan
ringan kerana, dari mula diperkenalkan, setiap pek pasti
ada sesuatu yang percuma. Antaranya pelekat, mainan,
hadiah misteri,buku pengumpul, dan lain-lain. Mamee
juga secara tidak langsung mendidik kanak-kanak bukan
sahaja suka makanan ringan tetapi juga mendidik tabiat
berhobi dan berfikiran kreatif dengan setiap 'free gift'.
'Mamee.. Ranggup & Menyelerakan!'
hobi & koleksi / alat tulis / 15 Julai 2010

2 ulasan :

Blues Riders berkata...

barang2 ni semua ia simpan kat mana? mesti rumah dah jadi macam supermarket.. org rumah tak membebel ka? hehe.. keep going..

iaryylr berkata...

Tak tau nak cakap macam mana Bro, tapi orang rumah pun ada banyak hobi juga. Tetapi sekarang on going simpan dalam kotak macam spallan punya 'dah masuk kotak'. Tetapi bukan semua boleh masuk kotak pula. Setakat ini belum lagi macam super market, cuma macam pusat khidmat pelangan jer dulu... he he he.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.