Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

PEMETIK API ALLADDIN PIALA DUNIA

ALLADDIN LIGHTER'S
10 REKA BENTUK EDISI KHAS ALLADDIN PIALA DUNIA FIFA
Tetapi saya baru dapat 5 sahaja... .

Boleh didapati di semua Pasaraya Giant di Seluruh Negara.
( hobi & koleksi 2010 )

10 ulasan :

KM7 berkata...

cantik tu.KM7 ingat nak pergi beli juga la.

iaryylr berkata...

ia, selain boleh diguna pakai, boleh jua dismpan sebagai koleksi, di Giant terdapat dijual

blurguyz79 berkata...

bro,menarik juga buat koleksi.

jakionline inc berkata...

baru beli 2 ketul di 7-eleven sec 3 shah alam.

Lan Antique Collection berkata...

aik..bunyi mcm kempen suruh shopping kat giant aje, tapi apa2 pun teruskan sampai full koleksi.

frightrice berkata...

nak beli england, dah kalah, nak beli brazil, dah kalah jugak, nak beli argentina, kalah jugak! mana satu nak beli ni :)

iaryylr berkata...

blurguyz79 , ya menarik juga..

iaryylr berkata...

Jakionline inc, Bro , saya ingatkankan kat giant jer jual.. kat 7 eleven pun ada rupanya....

iaryylr berkata...

Lan Antik, Bro iklan tu kata dapatkan digiant ..tapi rupanya ada jual dilain2 tempat terpilih pula.., nak cari lagi 5 lah...

iaryylr berkata...

frighrice,tulah.. tahun ini semua diluar jangkaan pula... hi hi hi!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.