Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

PEMBUKA TIN DAN BOTOL JENAMA AYAM BRAND

PEMBUKA TIN DAN BOTOL JENAMA AYAM BRAND
Pembuka tin tangan mudah
Saya tidak tahu bila ianya dikeluarkan
Selain boleh digunakan sebagai pembuka tin sardin boleh juga
buat buka botol minuman jenis tudung. Pada sesiapa yang ada
tabung Ayam Brand 50th Merdeka, boleh juga buka tin
dengan pembuka tin ini. Ada sesiapa ada info?
hobi & koleksi / pembuka tin & botol / 9 Julai 2010

6 ulasan :

Spallan berkata...

sangat menarik pembuka tin ni, complete dengan kotaknya sekali. syabazzz

Blues Riders berkata...

fuyoo.. lajunya posting hari ni.. simpan2 le sama bro.. He..he..
anyway tahniah dengan koleksi yg hebat itu.

iaryylr berkata...

Spallan, ya terima kasih, dapat di Amcorpmall..

iaryylr berkata...

Blues Rider, Bro, saya kerja malam, tu yang siang laju sikit..kalau kerja siang.. lambatlah jawab nya ..he he he..

frightrice berkata...

wah, boleh dapat lagi tak barang ni?

iaryylr berkata...

Frightrice, kalo ada lebih memang sambar lebih.. tetapi 1 jer tinggal time tu jumpa kat amcorpmall... bila dan mengapa dikeluarkan belum ada info...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.