Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS DARKIE NO:1

CLEANER TEETH... & COOLER TASTE!!
Gelas Darkie yang diingini akhirnya dimiliki. Baru ada 2
dalam simpanan iaitu warna merah dan biru.
Memang Old Skool! Sukar didapati, tidak semudah gelas Coke!
Mengapa entri gelas Darki kontot ini saya saya kata No:1
adalah sebab ini adalah gelas pertama jenama Darkie yang
saya miliki. Untuk melihat variasi gelas Darkie yang lain
bolehlah berkunjung ke Koleksi Fitri Barang Old Skool

7 ulasan :

jakionline inc berkata...

mmg champion .. mg sukar nak dapat .. walau terpaksa lari dari barangan coca cola.

Pak Haji berkata...

Bro...mmg agak sukar diperolehi sekarang ni...saya ada sebijik..nanti saya posting..sama gitu..

iaryylr berkata...

Jakionline inc,
ya, sudah saya lama mencari, baru dapat..

Pak Haji,
Syabas! saya masih mencari barang darkie yang lain..

Pak Haji berkata...

Bro ia...saya pun masih tercari cari ni...kalau jumpa yang baru bole kita share kan..

Rasli Jaafar berkata...

klasik ni..setakat ni belom jumpe..gelas "mamat hitam gigi tersengih" ni he he

Fitri Osman berkata...

Memang payah jugak..ada lagi yg berlainan.Rasanya ada 2 biji lagi sbb saya terlepas ambil hari tu sebab terlupa nak ambik sbb masa tu dapat gelas lain yang best jugak...

Apa-apa nanti, kita kongsi sama2 info kalau ada yg dapat lain dari yg lain..

iaryylr berkata...

Pak Haji,
Kita jumpa kita share baru kita dapat informasi, walau kekadang kita tidak cukup info tetapi dari foto pun berguna juga... he he he, teruskan dengan entri2 & teruskan Usaha!

Rasli Jaafar,
Ya memang klasik, tetapi kalau kita dapat darkie dengan logo kepala orang yang terdahulu tentuk lebih syokkan?

Fitri Osman,
Ya, Bro, kalau dapat yang lain post saja, sama-sama kongsi info, memang menarik benda-benda nie, kalau dapat lebih sapu jer boleh buat tukar2 atau stok.. he he he!
kadang-kadang saya lepaskan kalau tak cukup bajet..he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.