Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

MUG NESCAFE COKLAT HITAM

MUG NESCAFE LAMA?
Mug Nescafe yang menarik ini sungguhpun hitam,
Sungguh pun hitam ku pandang manis!
Koleksi Nescafe 2010

4 ulasan :

nikths berkata...

Gelas Nescafe Tarik dan Mug Nescafe hitam tu memang mengancam bro.Sesi korek kat mana ni,ada info tak tentang gelas ni?

thomas berkata...

Bro,nak tanya sikit, mcm mana bro pamirkan barangs di rumah,boleh tunjuk gambar tak,he!he!

iaryylr berkata...

Bro Thomas,
Dulu kat almari ruang tamu, sedikit disana, sedikit disitu, bila semakin penuh ianya tidak tersusun, last kini saya cuba susun semua dalam bilik, tapi tidak cukup ruang, nak kemas lagi pun susah sebab mungkin berpindah. apapun nanti saya entri kan he he he! segan...

iaryylr berkata...

Bro Nikts, Mug hitam tu saya terjah kat kedai bundle, manakala mug kaca nescafe tarik tu saya beli di CC. kedua duanya tiada info tetapi yang best nescafe tarik tu bukan terpakai.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.